FÖRETAGET VILANDE

ÅTER SNARAST

VI GÖR SOM NI

SIMMAR, DYKER, NJUTER

ÖPPETTIDER

TEMPORÄRT STÄNGT

Spakemi

Skimrande rent badvatten

Att uppnå skimrande och rent badvatten i våra spabad är något vi alla eftersträvar. Inte bara för att det är estetiskt tilltalande, utan också för att det indikerar att vattnet är i gott skick och har rätt värden. Att uppnå den perfekta vattenkvaliteten behöver inte vara en långdragen och komplicerad process om man följer rätt metoder och underhållsrutiner.

För att uppnå denna höga vattenkvalitet är det viktigt att man använder kvalitativa kemikalier och produkter samt följer anvisningarna noggrant. Regelbunden kontroll av vattenvärden som pH, klor och brom samt justering av dessa värden efter behov är avgörande för att upprätthålla en optimal badmiljö.

Dessutom är det viktigt att rengöra och underhålla spabadets filter, pumpar och ytor, eftersom dessa komponenter spelar en viktig roll i vattenreningen. Genom att göra detta minskar man risken för föroreningar och bakterietillväxt i spabadet.

En dusch håller vattnet fräscht

Att duscha innan man badar är en annan enkel åtgärd som kan bidra till bättre vattenkvalitet. Detta minskar mängden smuts, oljor och föroreningar som förs in i vattnet och gör det lättare att underhålla. För att hålla spabadet rent och fräscht kan man även använda sig av ytterligare produkter såsom algbekämpningsmedel och rengöringsmedel för ytor och rör. Dessa hjälper till att förhindra att alger och andra oönskade organismer växer i spabadet och bidrar till att säkerställa en hälsosam och avkopplande badupplevelse. Genom att följa rätt underhållsrutiner och använda kvalitativa produkter kan man enkelt uppnå och bibehålla den perfekta vattenkvaliteten i sitt spabad. Resultatet blir en inbjudande och trivsam badmiljö som både du och dina gäster kan njuta av, utan att behöva lägga ner alltför mycket tid och energi på underhållet.