FÖRETAGET VILANDE

ÅTER SNARAST

VI GÖR SOM NI

SIMMAR, DYKER, NJUTER

ÖPPETTIDER

TEMPORÄRT STÄNGT

Vattentäta högtalare

Vattentäta högtalare för utomhusbruk och poolmiljöer

Förhöj stämningen vid poolen eller spabadet med en vattentät, trådlös högtalare från Soundcast! Du behöver inte bekymra dig över vattenstänk utan kan helt och hållet fokusera på att njuta av din favoritmusik genom dessa högkvalitativa, vattentäta högtalare. Spela avkopplande jazz eller lugna melodier när du ligger och solar, badar i poolen eller spela dina favorithits under poolpartyn med vänner, kollegor och grannar.

Soundcast, med en historia som sträcker sig tillbaka till början av 2000-talet, har alltid haft en vision att vara ledande inom pålitliga, trådlösa högtalare som tål tuffa väderförhållanden utan att kompromissa med ljudkvaliteten. Företaget grundades av en av pionjärerna bakom en av USA:s största och äldsta ljud- och högtalartillverkare.

Soundcast – ljud utan begränsningar Högkvalitativt ljud för dem som verkligen bryr sig om sin musik.

Innovativa högtalare med högklassig ljudkvalitet Soundcast levererar ultimat ljudkvalitet för alla livsstilar genom att erbjuda följande:
  • Vattentäta och dammresistenta högtalare: Perfekta för användning i utomhusmiljöer och vid poolen eller spabadet.
  • Inbyggd Bluetooth för smidig anslutning: Enkelt och trådlöst anslut dina enheter för att spela musik.
  • Avancerad ljudteknik och innovation: Soundcast använder den senaste tekniken för att säkerställa bästa möjliga ljudupplevelse.
  • Bärbara och trådlösa högtalare: Ta med dig musiken vart du än går och njut av friheten med trådlös lyssning.