FÖRETAGET VILANDE

ÅTER SNARAST

VI GÖR SOM NI

SIMMAR, DYKER, NJUTER

ÖPPETTIDER

TEMPORÄRT STÄNGT

Skötsel & städning spabad

För att ditt spabad ska förbli rent, fräscht och fritt från bakterier är det nödvändigt att använda speciella produkter för städning och underhåll. Dessa produkter hjälper till att upprätthålla rätt vattenvärden och skapar en säker och behaglig badmiljö. I vårt sortiment hittar du allt som krävs för att ta hand om ditt spabad på bästa sätt.

Klortabletter för spabad är en grundläggande produkt för att säkerställa att vattnet i ditt spabad förblir rent och bakteriefritt. Klor är ett effektivt desinfektionsmedel som dödar bakterier och förhindrar tillväxt av alger. Det är viktigt att regelbundet kontrollera klorhalten och justera doseringen efter behov för att hålla vattnet i optimalt skick.

Förutom klortabletter erbjuder vi patronfilterrengöring, som är en viktig del av ditt spabads underhåll. Genom att rengöra filtret regelbundet försäkrar du dig om att det fungerar effektivt och förlänger dess livslängd. Patronfilterrengöring hjälper till att avlägsna smuts, oljor och andra föroreningar som samlas i filtret över tid.

Ecotest är ett enkelt, effektivt och noggrant mätsystem som hjälper dig att övervaka vattenvärdena i ditt spabad och pool. Det är viktigt att regelbundet mäta pH, klor- och bromvärden för att säkerställa att vattnet är i balans och för att skydda både badare och spabadets utrustning.

Utöver dessa grundläggande produkter erbjuder vi också en rad andra städ- och underhållsprodukter för att säkerställa att ditt spabad förblir i toppskick. Dessa inkluderar algbekämpningsmedel, rengöringsmedel för ytor och rör samt vattenbalanseringsprodukter som hjälper till att justera alkalinitet och hårdhet.

Att investera i högkvalitativa städ- och underhållsprodukter för ditt spabad är avgörande för att skapa en säker och hälsosam badmiljö samt för att förlänga livslängden på ditt spabads utrustning. Genom att regelbundet kontrollera och justera vattenvärdena och rengöra spabadets filter och ytor kan du njuta av en avkopplande och fräsch badupplevelse år efter år.