FÖRETAGET VILANDE

ÅTER SNARAST

VI GÖR SOM NI

SIMMAR, DYKER, NJUTER

ÖPPETTIDER

TEMPORÄRT STÄNGT

Flytande drinkbricka

En flytande poolbar är ett utmärkt tillskott till ditt spabad eller pool, vilket skapar en bekväm och säker plats att förvara drycker och snacks medan du njuter av vattnet. Med denna praktiska lösning ingår även färgkodade etiketter som hjälper dig och dina gäster att hålla reda på vilket glas som tillhör vem.

En av fördelarna med att använda en flytande drinkbricka istället för att ställa glasen på kanten av poolen eller spabadet är att du minskar risken för välta glas och krossade glasföremål. Om ett glas mot förmodan skulle ramla ur drinkbrickan kommer det att sjunka långsamt mot botten, vilket minskar risken för att glaset krossas och orsakar skador.

Flytande poolbarer finns i en mängd olika former och storlekar för att passa dina behov och din pool eller spabad. Vissa modeller har inbyggda mugghållare och fack för att förvara tilltugg, medan andra har utrymme för att placera en ishink och kylare för att hålla dryckerna kalla under hela dagen.

Utöver att skapa en säker och bekymmersfri upplevelse för dig och dina gäster, är flytande poolbarer också en rolig och färgglad detalj som kan förbättra atmosfären vid ditt poolparty eller din avslappnande stund i spabadet.

Investera i en flytande poolbar för att ge dig själv och dina gäster en praktisk och säker plats att njuta av drycker och tilltugg medan ni kopplar av i poolen eller spabadet. Denna smarta lösning bidrar inte bara till en trevligare upplevelse, utan den skyddar även mot olyckor och skador som kan orsakas av krossat glas.