FÖRETAGET VILANDE

ÅTER SNARAST

VI GÖR SOM NI

SIMMAR, DYKER, NJUTER

ÖPPETTIDER

TEMPORÄRT STÄNGT

Spansk kemikalietillverkare

Triple Exact - MULTIKLOR

Denna gång fokuserar nyheten på vår kärnverksamhet – pool- och spakemikalier! Våren 2023 lanserar vi vår kemikalietillverkares senaste storsatsning!

Vår Spanska kemikalietillverkare har utvecklat en helt ny produkt baserad på deras forskning om vattenkvalitet och bakterietillväxt. Det är en ny Multiklor-produkt med tre faser. Vår Multiklor 2-Fas har samma funktioner men färre steg för aktiveringen av kemikalierna. Utvecklingsarbetet har lett till att vattnet blir bättre om man delar upp det i ytterligare en fas.

Precis som i Multiklor 2-Fas löses chockkloret upp först och ger vattnet och sandfiltret en rejäl klorering. 

Därefter kommer skillnaden. I den andra fasen algdräper, flockar, pH-stabiliserar och mjukgör Multiklor Triple Exact vattnet. 

Det förbereder och förenklar för nästa fas, den tredje fasen som innehåller långverkande klorering på 200g som långsamt löses upp.

Den nya Multiklor Triple Exact har en vikt på 250g och kommer att säljas i alla våra olika förpackningsstorlekar, både 5 kg och i olika XXL-paketeringar. Priset är inte fastställt än, men produkten är svår att framställa så den kommer inte att bli billig.

VI HAR ALLTID VARIT SKEPTISKA mot produkter som exempelvis tvättmaskinstabletter med “kraftkula” och liknande då vi är ganska säkra på att det bara handlar om olika färgämnen i en puck med pressat tvättmedel utan någon som helst adderad funktion. 

Men Multiklor Triple Action multipuckar har vi sett framställas med våra egna ögon och innehållet är faktiskt exakt det tillverkaren säger. 

MULTIKLOR 2-FAS Den har ju samma funktioner! Ja, det har den, och den är väldigt populär. Men vi tycker inte att den ena utesluter den andra. Triple Exact doserar ännu exaktare och kommer att bli minst 100 kr dyrare per 5 kg på grund av dess komplexa tillverkningsmetod.